KlantenserviceHeb je een vraag?

Je kunt ons per email eenvoudig bereiken via info@druk-print.nl Voor productvragen, vragen over ontwerpen en vragen over je bestelling is dit de snelste manier om een antwoord te krijgen. We proberen je mail altijd dezelfde werkdag te beantwoorden.

Suggesties?

De online shop van druk-print.nl wordt regelmatig uitgebreid en geoptimaliseerd. Toch realiseren we dat wensen kunnen verschillen en daarom horen we jouw suggesties graag als je ideeën hebt om onze shop nóg beter te maken. Stuur je mail naar info@druk-print.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Heb je een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@druk-print.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Assortiment en voorraad

Al onze producten produceren wij zelf, wij besteden niets uit! Hierdoor ben je bij druk-print.nl altijd verzekerd van een professioneel product en een snelle levering.
 

Levering

We doen altijd ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.